Çin Vizesi için Gerekli Evraklar 2017

Ningbo Limanı – Çin
19 Ocak 2017
24. Çin Uluslararası Dekorasyon ve Yapı Malzemeleri Fuarı (Build + Decor)
23 Ocak 2017

Çin Vizesi için Gerekli Evraklar 2017

Çin dünyada ve asya ülkeleri arasında en çok ilgi gören ülkelerin başında yer alıyor. Her yıl turistlik geziler  ve fuarlar sayesinde bir çok turisti misafir ediyor.

Bu yüzden; Vize başvurularınızın bayram, yılbaşı, sömestr, fuar, tatiller , gibi ilginin oldukça yüksek olduğu  günlere denk gelmesi halinde konsoloslukların çok yoğun olabileceğini dikkate alıp ona göre planınızı yapmanızda fayda var

Bir temmuz 2007 tarihinden itibaren  İstanbul Çin Halk Cumhuriyeti Başkonsolosluğuna yapılacak tüm vize müracaatlarında artık  yalnızca konsolosluğun seçmiş olduğu bazı  yetkili acenteler tarafından yapılan vize talepleri kabul edilecektir.

Pasaportunuzun geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır. Bordo yani  Normal pasaportu olanların  vize almaları gerekmekte dir. Çin yeşil pasaport için  30 gün vize uygulamamaktadır , gri ve siyah pasaportlara ise hiç vize uygulanmamaktadır.

Çin Vizesi için Gerekli Evraklar 2017 
  •  T.C. Pasaportunun aslı ve fotokopisi (en az 6 ay geçerliliği ve boş vize sayfası olmalıdır)
  • Vize Başvuru Formu ( Yolcular tarafından eksiksiz doldurulması imzalanması gerekmektedir.)
  • Arka fonu beyaz ve yeni çekilmiş 2 adet bio-metrik fotoğraf.
  •  Renkli kimlik fotokopisi(Renkli)
  • Otel ve gidiş dönüş uçak rezervasyonu.
  • En az 5.000 USD bakiyeli, güncel banka hesap cüzdanı.
  • Yerel savcılıktan alınmış, adli sicil kaydınız olmalıdır.


Bir Cevap Yazın